Теплоенергетики Кропивницького продовжують підготовку міського господарства до нового опалювального сезону

Вівторок, 30 квітня 2024 13:28

У Кропивницькому триває підготовка теплового господарства міста до наступного опалювального сезону.

Як повідомив під час апаратної наради сьогодні, 30 квітня, директор підприємства КП “Теплоенергетик” Олександр Чельник, після проведених гідравлічних випробувань і виявлених поривів тепломереж ремонтні бригади приступили до їхньої ліквідації.

- Уже відремонтували аварійні ділянки трубопроводів на вулицях Чорновола і Тарковського, нині тривають роботи на вулиці Енергетиків, - відзначив Олександр Чельник. - Триває робота і в котельнях. Котли ремонтують на Південно-Західній котельні і на ТЕЦ. Завершилися монтажні роботи у котельні на вулиці Любомира Гузара, зараз працівники підприємства приступили до внутрішніх косметичних робіт та благоустрою території котельні. Далі — роботи на 93-му теплопункті, з якого також планують зробити котельню.

Заступник міського голови Олександр Мосін під час наради подякував колективу підприємства за успішне завершення опалювального сезону з економією понад 10 мільйонів кубометрів газу та надану тепловиками Кропивницького допомогу Збройним Силам України.

- Сьогодні надзвичайно важливо продовжувати наполегливо втілювати у життя нову схему теплопостачання обласного центру, - наголосив Олександр Мосін. – Гідравлічні  випробування мереж є також відповідальним етапом підготовки до наступного зимового періоду. Прошу при цьому максимально  відновлювати благоустрій у місцях розриття під час виконання ремонтних робіт на теплопроводах.

За інформацією Олександра Чельника, роботи з асфальтування місць аварійних розриттів у Кропивницькому тривають. Асфальт постачається, відновлювальні роботи дорожнього покриття розпочалися в центральній частині міста.

- У середу і четвер люди і техніка працюватимуть на відновленні проїжджої частини однієї з найпроблемнішої вулиць – Чорновола, - повідомив Олександр Чельник. – Наведемо тут лад.

Усі новини