«Тато, мама, я – спортивна сім’я» у Кропивницькому

Понеділок, 12 березня 2018 17:41

У Кропивницькому, в дитячо-юнацькому клубі «Надія» відбулися міські змагання «Тато, мама, я – спортивна сім'я».

Спортивні змагання, присвячені Міжнародному жіночому дню, були організовані і проведені спільно спеціалістами управління молоді та спорту міської ради м. Кропивницького, відділення НОК України в Кіровоградській області та міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Учасників заходу привітали директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін, начальник відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту міської ради Людмила Дорохіна, майстер спорту з художньої гімнастики, тренер-викладач КДЮСШ № 3 Марія Овчаренко.

Вісім спортивних сімей Кропивницького продемонстрували вправність у спортивних естафетах, змаганнях із дартсу, фрізбі, обертанні обруча та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини. За підсумками всіх конкурсів перше місце завоювала сім’я Кравченків. Друге місце посіла родина Подоліч. Замкнула призову трійку сім’я Сичів.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту міської ради м. Кропивницького, а також отримали медалі та сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

Усі новини