Світлофори на розі Вокзальної та Академіка Корольова у Кропивницькому відремонтують після карантину

Вівторок, 5 травня 2020 11:59

Світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Вокзальної та Академіка Корольова не працює вже третій місяць і кропивничани часто зверталися до міської влади  із проханнями відновити його роботу, адже рух на цьому перехресті дуже інтенсивний.

Як повідомила заступниця начальника ГУ ЖКГ міської ради Юлія Яндович, тимчасовий ремонт саме цих світлофорів вирішили поки не виконувати через високу вартість - це майже 300 тисяч гривень, натомість вже виготовили проєктно – кошторисну документацію на їх повний капітальний ремонт. Загальна вартість робіт складатиме один мільйон гривень. Тим часом для того, щоб рух на цьому перехресті був безпечнішим, тут нанесли нову розмітку.

- Відновлювальні роботи на світлофорах ми розпочнемо тоді, коли будуть зняті всі обмеження, що діють нині через карантин, - відзначила Юлія Яндович. – І також першочергово звіримо свої позиції з міським бюджетом та його можливостями, адже сьогодні, як ви добре знаєте, основні видатки спрямовані на галузь медицини для боротьби з епідемією коронавірусу. Але цей світлофорний об’єкт у нас на порядку денному в першочергових планах.

Загалом на зазначеному об’єкті планують замінити 24 світлофори: транспортних та пішохідних, за умови своєчасного фінансування з міського бюджету.

Усі новини