Стихійній торгівлі не місце у Кропивницькому: продукти на асфальті мають відійти в історію

Вівторок, 4 червня 2019 19:22

Стихійна торгівля є ганебним явищем для Кропивницького і боротися з ним необхідно послідовно, консолідовано і наполегливо. На цьому наголосив міський голова міста Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 04 червня.

Очільник міста звернувся до представників поліції, фіскальних органів, санітарних та ветеринарних служб з вимогою пожвавити боротьбу з продавцями на асфальті.

- Ви ж добре розумієте, що я говорю не про бабусю з пучком петрушки, – зауважив Андрій Райкович. - Я про системно поставлену тіньову, спекуляційну лінійку продажу з підлоги м'ясних, молочних, рибних продуктів. Без лабораторій, без дозволів. Це потрібно терміново припиняти.

Стабільно висока температура понад 30 градусів сприяє різкому підвищенню загрози для життя та здоров’я людей, які ризикують купити собі щось у місцях стихійної торгівлі.

- Я звертаюсь до нового керівництва міського управління поліції - допоможіть місту позбавитися цієї ганьби! Це ваша зона контролю, – звернувся Андрій Райкович. – Не чекайте, поки грім гряне і з’являться серйозно хворі. Маємо попередити такий розвиток подій. У нас достатньо місць на ринках у всіх мікрорайонах Кропивницького, щоб зробити торгівлю цивілізованою. Продукти з асфальту мають відійти в історію.

Усі новини