Стихійна торгівля біля Центрального ринку припинена силами муніципального патруля

Четвер, 23 березня 2017 15:23

Муніципальний патруль у Кропивницькому активно взявся за ліквідацію стихійної торгівлі біля Центрального ринку. Рейд патруля у цьому, одному із найпопулярніших місць серед продавців “із асфальту”, розпочався сьогодні, 23 березня, о 8 годині ранку і триватиме впродовж усього.

Під час рейду працівники спецінспекції та управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення разом з дільничним інспектором звільнили від незаконної торгівлі зупинку громадського транспорту та тротуарну частину, прилеглу до Центрального ринку. Ще вчора пішохідна зона була захаращена ящиками, столами та різного роду продуктами харчування невідомого походження, на реалізацію яких у продавців не було жодних документів.

За словами інспекторів, до них почали надходити скарги від громадян на неможливість пересуватися тротуаром, а сідати в громадський транспорт на зупинці стало просто небезпечно. Скаржаться спецінспекції на несанкціоновану торгівлю і підприємці ринку, оскільки через захаращення проходів покупці до них просто не можуть потрапити.

- Сьогодні головним нашим завданням було звільнити від стихійників тротуарну частину біля Центрального ринку, щоб громадяни могли вільно пересуватись центром міста і мали місце на зупинці для очікування громадського транспорту, - повідомив начальник спеціалізованої інспекції Андрій Максюта. - Спецінспекція звертається до кропивничан з проханням не купувати продукти харчування у місцях скупчення стихійної торгівлі, оскільки вживання продуктів невідомого походження, які зберігалися у невідповідних умовами, може нанести значну шкоду здоров’ю та мати негативний вплив на самопочуття людей.

На звільненій від незаконної торгівлі території муніципальний патруль чергуватиме протягом усього дня.

Усі новини