Стала міська мобільність: досвід Німеччини, спроектований на Україну в Кропивницькому

П'ятниця, 5 жовтня 2018 11:03

В рамках спільного українсько-німецького проекту "Інтегрований розвиток міст в Україні", Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ спільно з Міською радою міста Кропивницького запрошують до участі в 6-й Українській академії інтегрованого розвитку міст на тему "Стала міська мобільність як складова частина інтегрованого планування розвитку міста".

Захід відбудеться 25-26 жовтня 2018 року на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати (вул. Преображенська, 79-А, м. Кропивницький).

Під час Академії будуть обговорені основні засади сталої мобільності, її зв’язок із загальним розвитком міста загалом та окремими галузями зокрема, наведені приклади змін в містах після розроблення планів сталої міської мобільності з Німеччини, Швейцарії, а також успішні приклади проектів в містах України.

Другий день буде присвячений практичній роботі. В робочих группах, після ознайомчої екскурсії Кропивницьким, та прицільно територією, яка опрацьовуватиметься учасниками, буде проведений аналіз зв’язку, потенціалу та можливостей розвитку екології, економіки і соціальної сфери на окремо взятій території, а також впливу на розвиток цілого міста за умови зміни ситуації з мобільністю, обговорена необхідність залучення громадськості до процесів планування сталої міської мобільності.

Важливим аспектом роботи Академії є використання напрацьованих результатів у подальшій діяльності, а також обмін досвідом та посилення співпраці між містами України на робочому рівні, а також обговорення подальших перспектив з представниками державних органів влади.

Участь в Академії є безкоштовною.

Кількість учасників заходу є обмеженою.


Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму он-лайн за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1i47BocCTPcGvr1g3I3JaROaEsSoIAAdjnjf-U4GGHx0/viewform?edit_requested=true або реєстраційний формуляр, що додається, і направити його на e-mail: oksana.oliynyk@giz.de.


Реєстрація на участь в Академії відкрита до 12 жовтня 2018 року.

Програма 6-ї Академії інтегрованого розвитку міст (.pdf)

Реєстраційний формуляр учасника (.doc)

Усі новини