Стабільний опалювальний сезон – це жорсткий контроль за станом мереж і розрахунками за тепло

Понеділок, 11 листопада 2019 13:53

У Кропивницькому входження в опалювальний сезон відбувається у робочому режимі без серйозних ускладнень по всім категоріям споживачів. Так прокоментував ситуацію із теплопостачанням в обласному центрі міський голова Андрій Райкович під апаратної наради сьогодні, 11 листопада.

На переконання Андрія Райковича, стабільному входженню теплового господарства в осінньо-зимовий період сприяла і повернення в комунальне управління орендного майна теплового цілісного майнового комплексу. Тепер у міста є можливість крок за кроком покращувати експлуатаційні характеристики теплового господарства. а тим самим підвищувати його надійність і безпеку.

За інформацією головного управління ЖКГ міської ради станом на ранок, 11 листопада, ремонтні бригади КП «Теплоенергетик» продовжують усувати сім аварійних ситуацій на теплових мережах. Їх ліквідація дозволить подати тепло до чотирьох багатоповерхівок: по Чигиринській, 22, Шевченка, 25, Лінії, 7, буд. 32 та Лінії, 9, буд. 48. Одночасно, на внутрішніх мережах шести багатоповерхівок працюють слюсарі міських ЖЕО. Загалом з теплом у Кропивницькому усі заклади соціально-культурної інфраструктури і 99% житлових будинків – 692 із 702, під’єднаних  до централізованого теплопостачання.

Очільник міста наголосив на необхідності суворого контролю за перебігом опалювального сезону, роботою котелень, станом інженерних мереж, особливо щодо подачі не теплогенеруюче підприємство газу і електроенергії. Паралельно, звернув увагу Андрій Райкович, необхідно підлагоджувати роботу абонентських служб, налагоджувати їхню ефективнішу комунікацію з населенням та іншими споживачами щодо вчасних та повних розрахунків за спожите тепло.

- Якщо хтось дозволяє собі не сплачувати за отримані послуги, необхідно припиняти їхню подачу боржникам. - попередив міський голова. -  Безкоштовно сьогодні тепло ніхто дати не може і у міському бюджеті кошти на компенсації не закладені. Тут працює економіка, тож працюйте зі споживачами дуже предметно.

Усі новини