Спортсмени Кропивницького долучилися до Всеукраїнської онлайн естафети «Олімпійський день в Україні 2020».

Четвер, 25 червня 2020 15:59

Про це сьогодні, 25 червня, поінформувала заступниця міського голови Наталія Дзюба. Проведення естафети ініціював Національний олімпійський комітет України в рамках святкування Дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету. Організацією в Кропивницькому займались спеціалісти управління молоді і спорту міської ради.

- За допомогою сучасних засобів зв’язку з третього по двадцять третє червня олімпійські осередки з одного обласного центру до іншого передавали естафету, розповідаючи про спортивні здобутки регіону та збираючи воєдино з окремих букв символічний надпис «Олімпійський день в Україні 2020», - розповіла Наталія Дзюба. - Захід відбувався в приміщенні спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Надія», яка за здобутками своїх вихованців є однією з кращих в Україні.

Естафету зустрічали спортсмени - олімпійці Кіровоградщини, уславлені тренери та представники місцевих органів управління галузі фізичної культури і спорту.

- Хочу зауважити, що завдяки тому, що фахівці управління придбали пірометри, антисептичні засоби, паперові рушники, урни для їх утилізації, вдалось збільшити кількість вихованців, які розпочали відвідувати заняття в дитячо-юнацьких спортивних школах, - наголосила Наталія Дзюба. - Ми здійснюємо суворий контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у позашкільних навчальних закладах.

Також, за словами Наталії Дзюби нині забезпечується підготовка спортсменів міста до участі в офіційних всеукраїнських змаганнях. Зокрема, вихованці відділення спортивного більярду посіли п’яте місце на чемпіонаті України серед дорослих, що відбувався в місті Києві.

Усі новини