Спортивна спільнота Кропивницького вшановує загиблих Героїв АТО

Вівторок, 5 листопада 2019 17:13

У неділю, 03 листопада, у Кропивницькому на базі загальноосвітньої школи № 22 відбувся спортивно - патріотичний захід –  розіграш відкритого Кубку Кіровоградської області з кікбоксингу ВАКО пам'яті Сергія Хрипунова.

У турнірі взяли участь понад 70 спортсменів з Кропивницького, серед яких юні кікбоксери  ДЮК «Україна» та ДЮК «Старт», КЗДЮСШ № 2 та № 3, спортивного клубу «Воїн».

За перемогу у  змаганнях боролися також спортсмени з Олександрії – ПСК «Захист» та селища  Вільшанка.

У підсумку змагань вихованці ДЮК «Україна» вибороли 7 золотих, 3 срібних та 1 бронзову медаль. Зведена команда ДЮК «Старт» та КЗДЮСШ № 2 - 7 золотих, 3 срібні та 3 бронзові медалі. На рахунку ПСК «Захист» міста Олександрії 7 золотих, 4 срібні та 2 бронзові. Спортсмени клуб «Воїн» здобули 7 золотих, 3 срібні та 4 бронзові медалі.

Турнір був  присвячений пам’яті Сергія Хрипунова.

Довідково: Хрипунов Сергій Всеволодович - доброволець, з травня 2014-го - кулеметник, 2-ге відділення охорони 2-го взводу охорони 1-ї роти охорони, 34-й окремий мотопіхотний батальйон – 57-ма окрема мотопіхотна бригада.

01 листопада 2014 року відбувся бій під селищем Майорське, що лежить у північно - західній частині Горлівки - під прикриттям туману російська ДРГ підібралась близько до українського блокпосту й відкрила вогонь зі стрілецької зброї та мінометів. Сергій у бою зазнав важких поранень, від яких наступного дня помер.

Похований Сергій Хрипунов на Рівнянському кладовищі міста Кропивницького 5 листопада 2014-го року.

Нагороджений посмертно орденом «За мужність» III ступеня за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько - української війни.

Усі новини