Спалювати листя у Кропивницькому заборонено: його приймають на сміттєзвалище безкоштовно

Понеділок, 1 жовтня 2018 11:48

Листя, що збиратимуть містяни у Кропивницькому на території своїх домоволодінь і у громадських місцях, як і щороку, прийматимуть на сміттєзвалища безкоштовно. Про це нагадав міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 01 жовтня.

Кожного року о цій порі активізуються сезонні палії. Багаття з опалого листя розводять на присадибних ділянках, біля дворів. Всі, хто живе поруч, змушені дихати димом, а це несе шкоду здоров’ю людей.

Тож Андрій Райкович вкотре наголосив – спалювати листя у Кропивницькому заборонено!. Працівникам КП «Універсал - 2005» та компанії «Екостайл» очільник міста поставив завдання зосередитися на вирішенні питаннях повного вивезення листя з території обласного центру.

 - Ми не можемо допустити, щоб місто затягло смогом. – наголосив Андрій Райкович. – Я закликаю городян до порозуміння! Не можна дихати цим повітрям, це небезпечно для здоров’я. Не паліть, прошу переконливо, тим більше, що це листя на сміттєвих полігонах приймають безкоштовно. У той же час, порушники благоустрою мають понести серйозне покарання. А тому міська спецінспекція має проявити у ці дні дивовижну активність! Пишіть оголошення, інформуйте, попереджайте людей, але і штрафуйте, коли треба!

Усі новини