Служба у міській раді Кропивницького – престижна

П'ятниця, 18 жовтня 2019 12:03

Служба в органах місцевого самоврядування стає престижною: на дві вакантні посади у міській раді Кропивницького претендували  11 кандидатів.

У четвер, 17 жовтня, у міській раді Кропивницького відбувся конкурс на заміщення вакантних посад у двох виконавчих органах ради: відділі по роботі зі зверненнями громадян та відділі планування управління містобудування та архітектури.

Перед членами конкурсної комісії на чолі із керуючим справами виконавчого комітету Альвіною Бондаренко стояв нелегкий вибір, адже на одну посаду у відділі по роботі зі зверненнями громадян було дев’ять претендентів.

Кандидати склали письмовий іспит і, після перевірки зданих робіт та враховуючи їх результати, комісія рекомендувала на призначення двох претендентів із складу потенційних кандидатів. Переможцями стали найсильніші - Лененко Інна Миколаївна на посаду головного спеціаліста відділу по роботі зі зверненнями громадян та Бєлєсєнєв Сергій Анатолійович на посаду головного спеціаліста відділу планування управління містобудування та архітектури

П’ять осіб, які набрали необхідну кількість балів, були рекомендовані для зарахування до кадрового резерву.

Усі новини