Сильні та єдині: старшокласники кропивницьких шкіл стали учасниками спортивно-патріотичного заходу

Четвер, 25 квітня 2024 16:49

Спортивно-патріотичний захід «Сильні та єдині» для юнаків старших класів закладів загальної середньої освіти Кропивницького відбувся у Донецькому державному університеті внутрішніх справ.

До організації та проведення заходу долучилися: кафедра спеціальної фізичної та домедичної підготовки ДонДУВС, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

У заході взяли участь команди шести освітніх закладів: Ліцею «Мрія», Ліцею «Сокіл», Ліцею «Новенський», Ліцею «Лінгвістичний», Ліцею природничих наук та навчально-виховного об’єднання №32.

Під час урочистого відкриття учасників та гостей привітали начальник відділу організації служби ДонДУВС Євген Яковенко, начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко.

Юнаки старшого шкільного віку змагалися у комплексній естафеті, силовій вправі, естафеті на влучність та конкурсі «Одягни поліцейського». За підсумками всіх випробувань найкращий вишкіл та фізичну підготовку продемонстрували школярі НВО №32, які посіли перше місце.

По завершенні змагань гості університету переглянули показові виступи із самбо, волейболу та гирьового спорту у виконанні курсантів ДонДУВС, ознайомилися зі спеціальними локаціями, виставкою зброї, дізналися про умови вступу до закладу вищої освіти та умовами навчання.

За активну участь у заході всі юні учасники отримали дипломи, сувеніри та спортивний інвентар від організаторів.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28