Щоденна санітарна обробка під’їздів житлових будинків – додатковий бар’єр на шляху розповсюдження небезпечного віруса

Четвер, 26 березня 2020 18:45

На період дії у Кропивницькому режиму надзвичайної ситуації, буде забезпечено проведення дезінфекційних заходів у житлових, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, будівлях і спорудах та  щоденної дезінфекції зупинок громадського транспорту.

Таке рішення ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму позачерговому засіданні сьогодні, 26 березня.

- Спеціалісти ЖЕО вже від завтра розпочнуть дезінфекцію під’їздів у багатоповерхівках, які обслуговують комунальні управляючі компанії, - відзначила начальник головного управління ЖКГ Тетяна Савченко. – Дезінфікуючим розчином будуть оброблятися східці, перила, панелі стін, вхідна група дверей і ганки.

Відповідальність за своєчасну санітарну обробку житлових будівель з іншою формою управління майном та об’єктів підприємств, установ і організацій повністю лежить на власниках приміщень.

Нагадаємо, що рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій є обов’язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями розташованими на території Кропивницького.

Щоденна дезінфекція зупинок громадського транспорту здійснюватиметься силами бригад Державної служби надзвичайних ситуацій.

 

Усі новини