Шлях до енергонезалежності України починається з кожного із нас!

Середа, 10 травня 2017 08:00

Енергетична незалежність – безумовне стратегічне завдання як Уряду України, так і влади на місцях. На шляху його виконання важливу роль відіграють питання ефективного споживання енергоресурсів, переконані у міській раді Кропивницького.

«Шлях до енергонезалежності України починається з кожного із нас!», під таким гаслом міська рада Кропивницького проводить широкомасштабний прект, який включає в себе галузеву сесію «Енергоефективність. Енергозбереження» муніципального інвестиційного форуму „TIME to INVEST” та Всеукраїнську спеціалізовану виставку «Енергоефективність. Енергозбереження».

Заходи відбудуться 12 травня 2017 року за адресою: Кропивницький, просп. Університетський, 8, Центральноукраїнський національний технічний університет.

ПРОГРАМА проведення галузевої сесії «Енергоефективність. Енергозбереження» муніципального інвестиційного форуму „TIME to INVEST”

Метою інвестиційного форуму є:

  • сприяння реалізації державної політики у сфері енергоефективності та енергозбереження;
  • обговорення можливостей використання енергоефективних та енергозберігаючих технологій у житлово-комунальному господарстві, соціальній та бюджетній сферах міста, житлових будівлях;
  • презентація інфраструктурних проектів та проектів з енергозбереження.

Всеукраїнська спеціалізована виставка пропагуватиме заходи з енергозбереження серед широкого кола відвідувачів виставки та учасників інвестиційного форуму.

- Сподіваємось, що участь підприємств у виставці сприятиме розширенню ринків збуту продукції та надання послуг, проведенню рекламної компанії для залучення якомога більшої кількості споживачів, - відзначив начальник управління економіки міської ради Андрій Паливода. - Інформацію про учасників виставки буде узагальнено у друкованому виданні, який планується розповсюдити під час проведення заходів. Запрошуємо всіх охочих!

Участь у виставці безкоштовна. Вхід на виставку вільний.

За додатковою інформацією можна звертатися за телефонами 36-13-35, 24-06-24, (095) 883 46 54.

Пропозиції взяти участь у форумі та виставці приймаються управлінням економіки міської ради до 25 квітня 2017 року.

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, к. 402


Для участі у заходах необхідно заповнити анкету та направити на електронну адресу ekonomika@krmr.gov.ua

 

Усі новини