Школярі Кропивницького з нетерпінням очікують на зимові канікули

Четвер, 24 грудня 2020 18:13

Зимові канікули для школярів 3-11 класів закладів освіти Кропивницького розпочнуться у різний час, але кінцевий термін відпочинку один - 10 січня.

За рішенням адміністрацій шкіл, початок канікул запланований на 28, 29, 30 та 31 грудня, повідомив заступник міського голови Сергій Колодяжний.

Зокрема, із 28 по 31 грудня 263 класи десяти закладів освіти: ЗШ №2, НВО № 6, 8, 17, 20, 24, 31, 33, ЗШ №37 та НВО “Мрія ” продовжуватимуть навчальний процес онлайн.   

- Після завершення канікулярного періоду, навчання здійснюватиметься за дистанційною формою. При виборі формату навчального процесу  враховуватимуть епідеміологічну ситуацію та побажання батьків, - відзначив Сергій Колодяжний. - Освітній процес у закладах професійно-технічної освіти відбуватиметься  з використанням технологій дистанційного навчання та із внесенням відповідних змін до розкладу занять.

Для найменших школярів, учнів 1-2 класів, враховуючи бажання батьків, зимові канікули триватимуть до 24 січня.

- В усіх  закладах освіти уважно слідкують за дотриманням температурного режиму. Опалення в школах під час канікул не вимикатимуть, - підкреслив заступник міського голови.

Позакласні гуртки в навчальних закладах працюють дистанційно. Графік їх роботи визначає керівник закладу.

Усі новини