Шкільні канікули -- прекрасна пора для вихованців ДЮКів «Гірник» і «Вогник» у Кропивницькому!

Середа, 25 жовтня 2017 23:13

Шкільні канікули мають бути змістовними - це ще раз підтверджують педагоги дитячо-юнацьких клубів "Гірник" і "Вогник" відділу сім'ї та молоді міської ради Кропивницького.

 Майже кожного дня у цих клубах для дітей проходять цікаві заходи, ігри спортивного та інтелектуального спрямування. Під час канікул вихованці ДЮКу «Гірник» взяли участь у дуже веселій та захоплюючій грі "Маленькі актори".

Діти визнали: це був цікавий урок з акторської майстерності, який організував і провів керівник вокальної студії "Аеліта  бенд", соліст обласної філармонії Олексій Козачинський для дітей віком 6-8 років. Вихованці клубу змагалися у вміннях створювати задані образи, виражати у театральному стилі свої емоції та почуття. По завершенні такої захопливої гри усі отримали подарунки.

- Вміння яскраво подавати себе на сцені є дуже важливим для вокалістів та танцівників, -  говорить Олексій Козачинський,  - Саме в такій ігровій формі діти найкраще розкривають себе, перестають соромитися виступати перед іншими, а ще - просто дуже весело і захоплююче проходить заняття.

Вокальна студія Олексія Козачинського запрошує усіх бажаючих. Заняття безкоштовні. Діє дві групи: дитяча 5-6 років та середня 7-9 років. Запис у ДЮК "Гірник" (вул. Куроп'ятникова,29) 

Усі новини