Селищу Новому - системна увага міської ради

Понеділок, 13 липня 2020 15:37

На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 13 липня.

Очільник міста звернувся до фінансового управління з вимогою тримати зв'язок із новенським старостою і тамтешнім активом стосовно поточного фінансування. Юридичному управлінню - патронат над усіма правовими процесами, що відбуваються у селищній раді.

- Окремо звертаю увагу стосовно селища Нового. Кожен по вертикалі контролює стан справ. Заїхав туди на обслуговування “Екостайл”, перевірте, чи вчасно і якісно вивозиться сміття, - зазначив Андрій Райкович. - Щоб не вийшло, що місцеве самоврядування там доробляє каденцію і живе своїм життям, а люди своїм. Нове - це мікрорайон міста, і увесь спектр послуг та уваги там повинен від нас бути.

Водночас міський голова доручив своєму профільному заступнику Олександру Вергуну розпочати розробку якісної проєктно-кошторисної документації щодо капітального ремонту вулиці Металургів на території селища Нового. Вона має розроблятися паралельно з Балашівською промзоною.

- Це надважливі стратегічні завдання. Ви ж бачите, на вулиці Металургів палець об палець не вдарили за попередні десятки років. А ямковий ремонт тут нічого не дає. Повинен бути якісно виконаний проєкт і запропонований через інвестиційну програму департаментом економіки до усіх можливих джерел фінансування. У наступному році ми повинні вже мати варіант, як виконати капітальний ремонт вулиці Металургів з тротуарами, зовнішнім освітленням, новим асфальтовим покриттям, зупинками громадського транспорту та станцією підзарядки тролейбусів. Ми зробили низку фундаментальних кроків для подальшого розвитку селища Нового, і це необхідно продовжувати, - акцентував Андрій Райкович.

Усі новини