Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов звітував перед громадою за результатами діяльності на двох округах

П'ятниця, 20 грудня 2019 14:05

У четвер, 19 грудня, секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов у прямому ефірі суспільного телебачення UA:Кропивницький в рамках телерадіопроєкту “Виборчий округ: Звіти депутатів міської ради Кропивницького” прозвітував перед громадою міста про роботу на двох депутатських округах №№ 1 та 42.

Формат інтерактивного звіту передбачав чотирихвилинний виступ, у якому депутат розповідає про здобутки за рік, що минув, а потім відповідає на питання глядачів та ведучої.

Андрій Табалов опікується двома виборчими округами: №1 Жадова-Героїв України та №42 Велика Балка.

- У мене два округи, вони абсолютно різні, але їх об’єднує значна активність громадян, яка останнім часом дуже зросла. Люди хочуть розбудовувати свій мікрорайон разом з активним депутатом, а це дуже мотивує, - зауважив Андрій Табалов. - Друга важлива річ — це громадські ініціативи. Наша каденція перша надала можливість безпосередньо людям вирішувати, яким чином розбудовувати свій мікрорайон через конкурс “Громадський бюджет”, завдяки якому у місті вже реалізовано низку цікавих і корисних проєктів. Так, на першому окрузі було побудовано 3 дитячих та спортивних майданчики, а цього року у конкурсі громадських ініціатив переміг проєкт “Спортивне містечко на Жадова”. Це великий проєкт вартістю 1,5 мільйони гривень, який ми разом з мешканцями виграли, і на тому місці, де мені вдалося засипати аварійний фундамент недобудованої багатоповерхівки, з наступного року почнеться будівництво скверу. Це дає надію і людям, і мені, як депутату даного округу, що почнеться розбудова та розвиток даного мікрорайону.

Серед іншого Андрій Табалов розповів про ремонт прибудинкової території по вулиці Жадова, 28, к. 1, про освітлення вулиці і провулку Олександра Матросова на Балці та дитячого майданчика на розі вулиць Шевченка та Світлої, грейдерування доріг. Під час звіту очільник депутатського корпусу окремо зупинився на співпраці з Національною поліцією.

- У нас працює спільна з поліцією програма “Сусідська варта”. Я особисто організовував зустрічі дільничних та керівників поліції з квартальними комітетами й активістами. В моїй громадській приймальні на Жадова проводить прийоми дільничний офіцер, і ми разом розглядаємо проблемні випадки, - зазначив Андрій Табалов. - Благоустрій території, підтримка ініціатив громади і безпека - саме завдяки цим трьом китам нам з жителями мікрорайонів вдалось налагодити продуктивну роботу на округах. Я впевнений, якщо таким чином працювати не одну, а дві, три каденції, ми просто не впізнаємо наші мікрорайони, навіть найвіддаленіші.

Розгорнуті звіти перед громадою на округах секретар міської ради триматиме в січні, після свят. Саме під час зустрічі з людьми заплановано підбити підсумки за рік та обговорити плани на наступний.

Усі новини