Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов став першим, хто прозвітував про свою діяльність в ефірі НСТУ

Понеділок, 26 березня 2018 14:39

Секретар міської ради Андрій Табалов став першим посадовцем, який прозвітував публічно про свою діяльність, використовуючи телевізійний майданчик обласної філії Національного суспільного телебачення України.

- Формат передачі вийшов вдалим, - відзначив Андрій Табалов. – Розмова була діловою і конструктивною. Кропивничани мали можливість поставити запитання у різний спосіб, одночасно у студії працювали і журналісти. Питань було багато і на всі, які не отримали своєї відповіді  в студії, ми надамо  письмово після опрацювання.

А найперше в студії прозвучало питання – чи вміє міська рада Кропивницького працювати ефективно?.

- Вміє, - відповів тоді Андрій Табалов. – І ми вже довели це реальними кроками. Наприклад, коли  у місті розпочалася  «газова» криза і ВАТ «Кіровоградгаз» тричі поспіль відключав котельні від газопостачання, а  частина обласного центру залишилася без тепла,  депутати відразу розпочали активні дії, були мітинги під «Кіровоградгазом», представники депутатського корпусу стали учасниками громадського тиску на очільника «Кіровоградгазу», який поводив себе злочинно, підготували звернення до мене, до міського голови з ініціативою скликати позачергову сесію. За два дні вона відбулася й присутні на ній були майже всі депутати, які доволі плідно попрацювали й прийняли виважені і потрібні  рішення. Для кропивничан важливо бачити таку злагоджену роботу депутатського корпусу.

Усі новини