Санітарний стан кропивницьких вулиць — на контролі інспекції з благоустрою

Четвер, 4 січня 2024 15:46

Будь якої пори року і за будь якої погоди місто має бути чистим і охайним. Саме тому санітарний стан міських вулиць і прилеглих територій у Кропивницькому — на постійному контролі інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради.

Інспектори інспекції з благоустрою провели рейд і обстежили санітарний стан вулиць Чигиринської, Юрія Олефіренка, Поповича, Незалежності, Вокзальної, Євгена Тельнова, Андріївської, Соборної, Короленка, Зінченка, Княгині Ольги, Полтавської, В’ячеслава Чорновола, Євгена Маланюка, Івана Похитонова та провулків Великовисківського, Фортечного.

Під час рейду за виявлені порушення Правил благоустрою території міста  склали 5 протоколів про адміністративне правопорушення за дії, передбачені статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, видали 18 попереджень щодо усунення недоліків санітарного стану.   

Також перевірили територію приватного сектору мікрорайону Ковалівки, зокрема вулицю Андріївську. Під час рейду видали два попередження щодо усунення недоліків санітарного стану прилеглих територій домоволодінь.

Варто зазначити, що одразу після попереджень інспекторів деякі господарі-кропивничани усунули недоліки, виявлені на їхній території.

Усі новини