Рух потягів через станцію Кропивницький буде тимчасово припинений: реконструкція «Арки» входить у завершальну стадію

П'ятниця, 3 травня 2019 10:51

Від 01 червня рух потягів через станцію Кропивницький буде тимчасово припинений. Відповідно, в касах «Укрзалізниці» припиняється продаж квитків на потяги через станцію Кропивницький з усіх напрямків. Кропивничанам це необхідно врахувати при плануванні поїздок на початку літа.

Причиною тимчасового припинення руху потягів через Кропивницький стала активна фаза реконструкції шляхопроводу «Арка» під залізничним полотном по вулиці Ельворті.

Проект реконструкції об’єкту «Арка» міська рада презентувала минулого року і відтоді, крок за кроком втілює його у життя. Наразі настав найвідповідальніший момент – будівельники розпочнуть складну технологічну операцію монтажу металевого гофрованого 27-ми метрового тунелю в залізничний насип. Об’єм робіт за масштабами великий, термін їх виконання надзвичайно стислий, відповідальність за результат – підвищена, тож будівельники працюватимуть в активному режимі.

Реалізація проекту розширення «Арки» має особливе значення для кропивничан, адже відкриття другого проїзду на одній із найінтенсивніших транспортних розв’язок обласного центру дозволить суттєво розвантажити транспортні потоки в напрямку мікрорайонів Новомиколаївки та Лелеківки.

Про відновлення руху потягів через станцію Кропивницький буде повідомлено додатково. Міська рада міста Кропивницького просить вибачення за тимчасові незручності.

Усі новини