Рух під Аркою по вулиці Ельворті у Кропивницькому перекритий: розпочалася заміна інженерних мереж і підготовка до монтажу тунелю

Понеділок, 6 травня 2019 13:35

Сьогодні у Кропивницькому розпочали заміну трубопроводів каналізаційного колектора по вулиці Ельворті. Про це міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 06 травня.

У зв’язку із виконанням великого обсягу земляних робіт, рух для транспорту під  шляхопроводом перекритий. Фіналом же масштабної реконструкції, за інформацією очільника міста, стане монтаж гофрованого тунелю другої Арки , який почнеться вже 30 травня. Сьогодні ж, для  забезпечення високої пропускної спроможності транспортного сполучення Новомиколаївки з іншими районами міста, продовжаться ремонтні роботи і на Полтавському мосту.

- Я звертаюсь до кропивничан, до власників автомобілів, до всіх водіїв поставитись з розумінням до ситуації, – наголосив міський голова. - Місто ніколи раніше не виконувало подібних робіт. Нам необхідно прокласти нову колекторну систему, технологічно вивірено вибрати грунт із під залізничного насипу і укріпити основу нової Арки. Паралельно залізничники працюватимуть на своїх об'єктах. Необхідно також грамотно розширити дорогу по вулиці Ельворті. І найголовніші  роботи – монтаж гофрованої труби. Терміни виконання робіт дуже стислі. Важкої техніки дуже багато, тому прошу терпіння і порозуміння від усіх.

Андрій Райкович, звертаючись до свого заступника Олександра Мосіна наголосив, що всі заплановані роботи необхідно виконувати ретельно, та з високим рівнем контролю і відповідальності. На об'єкті повинен бути тотальний щодобовий контроль і постійна охорона.

- Журналістів будемо інформувати про хід реконструкції. Ми не маємо права на поверховість і непрофесіоналізм. Хоча, повторюю, з таким завданням будівельники у Кропивницькому працюватимуть вперше за багато років. Збудуємо Арку— місто скаже нам спасибі.  А зараз — терпіння і робота, - відзначив міський голова.

Разом з тим місто повинне продовжувати якісно ремонтувати дороги та під’їзди до цвинтарів, адже вже розпочалися поминальні дні, тому на кладовищах повинно бути більше техніки, яка вивозить сміття. А пасажирський транспорт в напрямку міських цвинтарів, на думку міського голови, має працювати з меншим інтервалом, щоб люди могли комфортно дістатися до місць поховань.

Усі новини