Ремонт дорожнього покриття і будівництво важливих об’єктів у Кропивницькому – на особливому контролі міської влади

Понеділок, 13 травня 2019 15:17

Поточний ремонт дорожнього покриття у Кропивницькому не повинен припинятися ні на один день. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 13 травня.

- Люди критикують нас і абсолютно справедливо. Скільки можна говорити про Вокзальну, про Балашівку, про Ковалівку, про Комарова і Куроп’ятникова! Про ями на 101-му і в інших мікрорайонах, -  відзначив міський голова. – Даю термінове доручення профільному заступнику, керівникам головного управління ЖКГ, управління розвитку транспорту та зв’язку оперативно складіть “чергу” відновлення асфальтового покриття, консультуйтесь з перевізниками і поліцією, але ями прибирати з доріг потрібно вдвічі швидше.

Андрій Райкович також вчергове звернувся до директорів Кропивницького ВКГ та теплогенеруючих підприємств з вимогою якісно відновлювати асфальт після виконання аварійних робіт на інженерних мережах.

На особливому контролі у міського голови перебувають будівництва важливих для громади об’єктів: «Арки» залізничного шляхопроводу по вулиці Ельворті та Центру надання адміністративних послуг по вулиці Архітектора Паученка.

 Управління капітального будівництва, головне управління ЖКГ, управління розвитку транспорту та зв’язку отримали завдання щоденно контролювати всі виробничі процеси, адже і зведення «Арки» і облаштування надсучасного ЦНАПу є  для міста завданнями особливої ваги.

- Постійно контролюйте роботи, що виконуються на ЦНАПі, – наголосив Андрій Райкович. – Контроль має бути щоденний та систематичний! Цей об’єкт повинен бути виконаний якісно та ретельно, помилки будівельників, як це сталося із неправильно змонтованими шахтами для ліфтів, тут не допустимі! Підрядник має оперативно виправити огріхи своєї роботи. Здати приміщення  ЦНАПу в експлуатацію маємо відповідно до затвердженого графіка – вже восени.

Усі новини