Проквест «Якісна профільна освіта - кожній дитині» у Кропивницькому фінішував семінаром – тренінгом «Фестиваль науки»

Четвер, 25 квітня 2019 16:09

Сьогодні, 25 квітня, у Кропивницькому на базі Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті  відбувся семінар-тренінг «Фестиваль науки» з використанням лабораторно-експериментальної STEM зони.

Навчання  пройшли в рамках квесту «Якісна профільна освіта - кожній дитині» для вчителів закладів загальної середньої освіти Кропивницького та викладачів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Основною метою квесту, організатором якого виступило управління освіти міської ради Кропивницького, є  допомога  старшокласникам у виборі профільності навчання, професійна орієнтація та розвиток експериментальних і творчих здібностей учнів 10-11-х класів.

Під час фестивалю-тренінгу  учні старшої школи долучилися до проведення майстер-класів..

- Приємно, що в нашому місті започатковуються нові традиції, де учні долучаються до різного роду експериментів. З нами співпрацюють не тільки викладачі з Кропивницького, а й приїздять представники зацікавлених вишів з усієї України, - відзначила начальник управління освіти Лариса Костенко.

Лариса Костенко висловила подяку голові наглядової ради компанії «Гідросила ГРУП» Павлу Штутману за надану можливість проводити захід в економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті та побажала старшокласникам зробити правильний для себе вибір майбутньої професії.

Усі новини