Програма «Затишний двір» - додаткова можливість благоустрою прибудинкової території для активних кропивничан

Середа, 12 лютого 2020 15:39

Сьогодні, 12 лютого, секретар міської ради Андрій Табалов разом з представниками головного управління ЖКГ та ЖЕО №4 обстежили дах будинку №36 по вулиці Героїв України, який почав протікати.

Минулого тижня на особистий прийом до Андрія Табакова звернувся заявник зі скаргою, що в одному з під’їздів житлового будинку почав протікати дах. Секретар міської ради пообіцяв взяти питання на контроль і особисто виїхати з перевіркою, тим більше, що ця адреса належить до  території його виборчого округу.

Під час обстеження з’ясувалось, що капітального ремонту вся покрівля не потребує, необхідно вирішити проблему її протікання тільки на окремій ділянці. Очільниця ЖЕО№4 Людмила Запорожець запевнила, що навесні буде зроблено поточний ремонт даху.

Щодо облаштування доріжок, сміттєвих урн, встановлення навісу над пісочницею та інших питань  благоустрою, які озвучили мешканці, Андрій Табалов нагадав, що у міській раді затвердили комплексну програму “Затишний двір”, яка передбачає можливість виконати такі роботи. Головне, що для цього потрібно – це організуватись мешканцям і надати свої пропозиції щодо благоустрою прибудинкової території.

- Під час особистого прийому я вам також запропонував взяти участь у конкурсі міських ініціатив “Громадський бюджет”, - зазначив Андрій Табалов. - Конкурс чотири роки успішно діє у Кропивницькому, і за цей час вже реалізовано 68 громадських ініціатив! Зберіть сусідів, подумайте, що ви хочете зробити у дворі, щоб він для вас став комфортним та затишним. Якщо ви всім двором проголосуєте за ваш проєкт, є шанс, що зможете перемогти!

У свою чергу, мешканці багатоповерхівки подякували Андрію Табалову за відремонтовану прибудинкову територію, за те, що депутат завжди реагує на звернення людей та допомагає у вирішенні нагальних питань.

Усі новини