Проблеми у мікрорайонах Кропивницького вирішуються оперативно, коли громада і депутат - партнери

Субота, 15 червня 2019 14:37

У п’ятницю, 14 червня, секретар міської ради, депутат від виборчого округу №1 у Кропивницькому Андрій Табалов проінспектував роботу відремонтованого ліфта в одному з під’їздів будинку №30 по вулиці Жадова.

Після 26-ти років експлуатації підйомник вийшов з ладу, але коштів у міському бюджеті на його ремонт передбачено не було. По допомогу мешканці багатоповерхівки звернулись до свого депутата Андрія Табалова, і менше, ніж за тиждень, роботу підйомника було відновлено.

- Після мого звернення до керівництва підрядної організації, що виконує відповідні види робіт, нам пішли назустріч і відремонтували ліфт своїм коштом. Я пообіцяв, що гроші у бюджеті міста ми віднайдем, а я завжди дотримуюсь своїх обіцянок, - наголосив Андрій Табалов. – Головне, що ліфт працює, рухається плавно та безшумно. Мешканці задоволені, бо тепер стало безпечно і комфортно користуватись підйомником.

Але на цьому інспекція не завершилась. На прибудинковій території біля цього ж будинку декілька років тому було відновлено асфальтове покриття, але на ньому уже з’явились ями. Андрій Табалов уже мав розмову з керівником підприємства-підрядника і запевнив мешканців багатоповерхівки, що найближчим часом недоліки будуть усунені.

Усі новини