Приймальне відділення Центральної міської лікарні на Фортечних валах відповідає найвимогливішим стандартам

Вівторок, 12 листопада 2019 16:59

Сьогодні, 12 жовтня, у Кропивницькому відкрили оновлене приймальне відділення Центральної міської лікарні на Фортечних валах. Цьогоріч тут було проведено реконструкцію та виконано капітальний ремонт приміщення.

На ремонтні роботи з міського бюджету Кропивницького витратили 2,6 мільйона гривень. Тепер приймальне відділення відповідає усім сучасним стандартам лікування.

Головний лікар Центральної міської лікарні Олександр Артюх розповів, що приміщення є історичною пам’яткою, то ж під час розробки проектно – кошторисної документації виникали додаткові проблеми. Втім, всі необхідні процедури дотримані, ремонт виконали, і тепер відділення дуже зручне і для пацієнтів, і для медиків.

Завідуюча приймальним відділенням  Анна Андрєєва відзначила, що цей рік для неї став щасливим. Адже вона віднині не лише працюватиме, а й житиме у  комфортних умовах. Цього року лікар отримала від міської ради нову квартиру в новобудові по вулиці Генерала Жадова.

- Ми дуже вдячні міському голові Андрію Райковичу, тепер не хочеться тікати з міста в пошуках кращого життя, - зазначила Анна Андрєєва. – Сьогодні міська влада  робить все, щоб створити  медикам належні умови праці і відпочинку.

Натомість міський голова, оглянувши щойно відремонтоване приміщення залишився задоволений результатом реконструкції.

- Тепер пpиймальне відділення повністю  відповідає медичним ноpмам, а медичний колектив має усі можливості надати пеpвинну допомогу за всіма існуючими регламентами лікування, - наголосив  Андpій Pайкович. – Ми не просто ремонтуємо заклади медицини, а й приводимо до повної європейської відповідності стан всіх наших лікарень.

 Загалом на території медичного закладу вже  реконструювані приймальне, інфекційне, рентгенвіділення та створене сучасне паліативне відділення.

Усі новини