Постійні депутатські комісії міської ради Кропивницького готуються до чергової сесії

Четвер, 6 лютого 2020 12:07

У міській раді Кропивницького  відбулося чергове засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Комісія розглянула 77 проєктів рішень порядку денного, який депутати сформували та затвердили, відповідно до пропозицій управління земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

Більша частина проєктів рішень була погоджена. Відклали на доопрацювання документи по яких у депутатів на округах або у членів комісії виникли  зауваження.

Під час засідання члени комісії заслухали представницю Кропивницької міської державної лікарні ветеринарної медицини, яка розташована на Лелеківці. Керівництво установи має у планах розробити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки. Питання на попередньому засіданні комісії  було відкладене на доопрацювання, оскільки застереження висловила керівник управління апарату міської ради Людмила Масло. Вона  висловила занепокоєння можливим переформатуванням єдиного приміщення у мікрорайоні Лелеківка, в якому можна розмістити виборчу дільницю. Юристка установи запевнила, що призначення будівель не зміниться, однак члени комісії запропонували додатково прописати в проєкті рішення цільове призначення земельної ділянки - для розміщення будинку ветеринарної лікарні.

Усі новини