#Поруч_Кропивницький: програма безкоштовної психо-соціальної допомоги

Понеділок, 12 червня 2023 14:06

Проєкт #Поруч_Кропивницький є важливою ініціативою, оскільки забезпечення психологічної допомоги є необхідним кроком у створенні атмосфери  добробуту та покращенні рівня здоров'я в українському  суспільстві.

- Ми розуміємо, що складні життєві обставини можуть виникати у кожного з нас, і хочемо зробити все можливе, щоб допомогти тим, хто переживає важкі моменти в своєму житті, - наголошують ініціатори проекту, представники ГО «Роблю Кропивницький Здоровим» та реабілітаційного центру "Трансформація". - Під час тривалих військових дій в Україні, постійних повітряних тривог і неминучості слідування за новинами, рівень стресу, тривоги і занепокоєння у населення країни надзвичайно збільшився. Війна та її наслідки вимагають термінових дій щодо організації психологічної підтримки та допомоги тим, хто постраждав. У зв'язку з цим ми  запускаємо проєкт під назвою #Поруч_Кропивницький. Наша команда складається з професіоналів, які мають досвід у наданні психологічної допомоги та організації соціальної роботи. Ми надаємо безкоштовні консультації та підтримку у формі індивідуальних та групових занять людям, які опинилися в складній життєвій ситуації, такій як: наслідки війни, алкогольна та наркотична залежність, отримання статусу внутрішньо переміщених осіб.

Підтримка від ініціаторів проєкту сприятиме покращенню емоційного стану та забезпеченню позитивної психологічної атмосфери. Його мета - допомогти кожній людині знайти свій внутрішній баланс та здатність ефективно впоратися зі складними життєвими ситуаціями.

- Ми віримо в потужний вплив нашого проєкту на місцеву спільноту та готові докладати максимум зусиль для забезпечення якісної та доступної психологічної допомоги, - відзначили автори проєкту. - Наша команда відкрита до співпраці з іншими соціальними проєктами, організаціями та волонтерами, які ділять нашу місію та готові підтримати нас у нашій роботі.

Хто зможе стати учасником проєкту і отримати безкоштовну професійну психо-соціальну допомогу:

• військовим, які зіткнулися з посттравматичним стресовим розладом та їх близьким;

• внутрішньо переміщених осіб;

• біженцям з тимчасово окупованих територій;

• іншим людям, які потрапили у складні життєві обставини.

Команда проекту #Поруч_Кропивницький - це дипломовані практикуючі психологи та психотерапевти з великим досвідом соціально-психологічної допомоги.

У рамках проєкту  фахівці також будуть працювати у містах:

• Одеса

• Житомир

• Дніпро

• Запоріжжя

Отримати детальнішу інформацію та звернутися за допомогою можна за посиланням: https://netnarkotik.com.ua/uk/poruch-kropivnickiy/

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01