«Покровський ярмарок» гостинно запрошує кропивничан та гостей міста

Четвер, 21 вересня 2017 13:51

Сьогодні, 21 вересня, у Кропивницькому в рамках Всеукраїнської виставки «Агроекспо 2017» розпочався «Покровський ярмарок». У його відкритті взяв участь міський голова Андрій Райкович.

Очільник міста щиро привітав кропивничан і гостей міста з можливістю добре поярмаркувати та зауважив, що обласний центр має багато славних і гарних традицій, які об’єднують громаду і додають Кропивницькому особливого і неповторного іміджу. Серед них і «Покровський ярмарок», який щорічно супроводжує виставку «Агроекспо».

 - Ярмаркувати наші люди люблять. Я переконаний, що товаровиробники по-особливому готувалися до цього масштабного заходу – відзначив Андрій Райкович. – Ярмарок - це добра нагода вигідно продати, придбати і відпочити. Наш степовий край багатий на хліб і до хліба. І ви це побачите. Українці - творчий, розумний, креативний і роботящий народ. Я переконаний, що “Покровський ярмарок” це продемонструє сповна.

Цього року участь у ярмарку взяли понад півтисячі учасників. Торгувати з’їхалися з багатьох міст України: тут і представники Харківської, Волинської, Житомирської, Черкаської, Полтавської, Івано-Франківської областей, чимало умільців приїхало з районів Кіровоградської області. Містяни активно купували продукти  за привабливими цінами, кераміку, прикраси, одяг. На всіх учасників чекає також конкурсна програма, виступи творчих колективів. А родзинкою цьогорічного ярмарку стане участь у стронгмен – шоу найсильнішої людини світу – Василя Вірастюка.

Усі новини