Питання архітектурної та містобудівної діяльності — в полі зору депутатів Кропивницької міської ради

Вівторок, 7 лютого 2023 17:31

Сьогодні, 07 лютого, під головуванням депутата Кропивницької міської ради Артема Стрижакова відбулося засідання постійної комісії з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва. До роботи комісії долучилися заступник міського голови Олександр Мосін та секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

Депутати розглянули 4 питання порядку денного. Зокрема, проєкт рішення сесії, яким передбачається внесення змін до міської галузевої програми капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення. Зміни стосуються фінансування капітальних ремонтів медичних та освітніх закладів.

Комісія також погодила проєкти сесійних рішень щодо перейменування ряду вулиць, коригування історико-архітектурного опорного плану міста з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам’яток й історичного ареалу та дання дозволу на розроблення детального плану території, на якій в перспективі буде розміщено індустріальний парк.   

Усі новини