“Підтримуйте нас вдома! А на фронті ми все зробимо...”

Понеділок, 5 червня 2023 16:05

Подарунок, який допомагатиме наближати нашу перемогу, вручили сьогодні, 05 червня, воїну ЗСУ, який до війни працював у юридичному управлінні Кропивницької міської ради, Володимиру Покаленку. Кошти на спорядження своєму колезі зібрав колектив міської ради.

- Найперше, що хочемо сказати — дякуємо Вам і всім захисникам, які нині боронять нашу країну від ворога, щоб ми тут, у відносно мирному тилу, могли працювати і виховувати дітей, піклуватися про родини наших захисників. Адже за  це вони сьогодні платять надзвичайно високу ціну, - наголосив заступник міського голови Олександр Мосін, передаючи спорядження воїну. - Ми робимо все, щоб Україна перемогла у цій війні і стала європейською країною.

Вартість тепловізійного приладу маже 150 тисяч гривень. Кошти на нього колектив міської ради зібрав досить швидко, проте дорога приладу на фронт видалася неблизькою.

- Тепловізор придбали мої друзі в Іспанії, а потім через Вашаву передали його в Україну. Щойно забрав посилку на "Новій пошті" і одразу передаємо на фронт нашим захисникам, - розповів волонтер Артем Андреєв.

Своїм колегою пишається керуюча справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлана Балакірєва. Каже, Володимир Покаленко одним із перших у березні минулого року пішов захищати країну від рашистів.

- Володя, не роздумуючи, пішов на фронт захищати двох своїх малих діток. Сьогодні наші захисники, ризикуючи власним життям, дають змогу жити і працювати нам, усій громаді. Наше завдання — допомагати і підтримувати наших воїнів, опікуватися їхніми родинами. Ось ця стрічка, яку виготовили діти власноруч, буде оберегом на фронті, - Світлана Балакірєва пов’язала воїну на руку стрічку і передала воїну подарунки від кропивницьких дітей.

Зворушений щирою зустріччю і подарунками Володимир Покаленко подякував колегам.

- Не очікував такої зустрічі. Дякую! Зворушений тим, що про мене і про мою родину пам’ятають колеги. Дякую, що придбали таку необхідну на фронті річ. Нам всього там вистачає, але у таких спецзасобах завжди є потреба. Хлопці сильні, мужні, дух бойовий, задачі виконуємо. Сьогодні практично у кожній родині є хтось на фронті. Підтримуйте їх! А ми все зробимо на передовій! - подякував і запевнив Володимир Покаленко.

А на згадку про теплу зустріч з колегами воїну залишиться спільне фото.

Усі новини