Підтримуй Всеукраїнську економічну платформу «Зроблено в Україні»!

Понеділок, 25 березня 2024 15:52

В Україні триває  комунікаційна кампанія на підтримку Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні», створеної за ініціативи Президента України та за участю Міністерства економіки України.

У складних обставинах повномасштабної військової агресії росії та нових викликів, які вона принесла, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє».

Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку. Це важливо як на побутовому рівні, коли купуєш одяг чи продукти в магазині, так і під час підготовки великих закупівель через тендери.

Кампанія «Зроблено в Україні» покликана привернути увагу українців до українських виробників і спонукати більше купувати продукцію українського виробництва, а також — відкривати власні підприємства, щоб посилювати економіку країни. Тобто «плюсувати своє» всіма способами, допомагаючи країні вистояти.

Водночас комунікаційна складова платформи “Зроблено в Україні” допоможе виміряти рівень задоволеності підприємців державними інституціями та послугами.

Цей проект є одним з інструментів, спрямованим на підвищення ефективності взаємодії Уряду й бізнесу.

Підприємці в режимі онлайн на базі pulse.gov.ua зможуть надати оцінку роботі державних структур, рівня послуг, які вони отримують від держави, поскаржитись на недоліки чи проблеми, що у них виникли під час спілкування з органами влади.

- Це канал зворотного зв’язку від бізнесу, завдяки якому влада матиме можливість максимально оперативно реагувати на звернення бізнесу і вирішувати проблеми”, - зазначила Перший віце-прем’єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13