«Піднімемо! Відбудуємо! Переможемо!»:Кропивницький зібрав на спортивні змагання працівників юстиції з різних регіонів України

П'ятниця, 24 червня 2022 14:11

У четвер, 23 червня, у Кропивницькому  відбулися спортивні змагання з гирьового спорту та перетягування каната серед персоналу Міністерства юстиції України під гаслом «Піднімемо! Відбудуємо! Переможемо!», присвячені Міжнародному Олімпійському дню.

Спортивне свято організували профспілкова організація персоналу Державної установи «Центр пробації» за сприяння обласного відділення Національного олімпійського комітету України, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», обласного відокремленого підрозділу благодійної організації «Всеукраїнський благодійний фонд «Мир і добробут».

Проведення спортивних змагань для учасників із різних областей в умовах воєнного стану – нелегка справа, але організатори з цим завданням впорались. До Кропивницького завітали неймовірні команди, аби взяти участь у змаганнях та відволіктися від щоденних реалій теперішнього життя та тривог.

Учасниками турніру стали команди філій державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській та Миколаївській областях, збірна команда Запорізької, Луганської та Херсонської областей, команда державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор» та команда КДЮСШ № 1 Кропивницької міської ради.

Завершився захід урочистим нагородженням переможців та призерів. Учасники команд, які завітали на змагання з тимчасово окупованих територій та зон активних бойових дій  отримали заохочувальні подарунки.

Ці змагання іще раз довели факт того, що українська нація – це нація воїнів-переможців, сильних тілом та духом українців та українок, які прагнуть лише одного — жити вільно на своїй Богом даній землі.

Усі новини