Пенсіонерам Кропивницького повернули право пільгового проїзду у комунальному громадському транспорті без обмежень у часі

П'ятниця, 24 червня 2022 16:05

Рішенням Кіровоградського окружного адміністративного суду визнано протиправним і нечинним рішення виконавчого комітету Кропивницької міської ради № 628 від 28.09.2021 року "Про встановлення додаткових гарантій соціального захисту для пенсіонерів за віком та вислугою років". З набранням законної сили рішення, пенсіонери за віком та вислугою років мають право на пільговий проїзд у комунальному громадському транспорті Кропивницького без обмежень у часі.

Резолютивна частина рішення має наступний зміст:

«Адміністративний позов Флоренко Л.Л. задовольнити.

Визнати протиправним та нечинним рішення виконавчого комітету Кропивницької міської ради № 628 від 28.09.2021 року "Про встановлення додаткових гарантій соціального захисту для пенсіонерів за віком та вислугою років".

Стягнути на користь Флоренко Л.Л. з виконавчого комітету Кропивницької міської ради кошти на відшкодування матеріальної шкоди у розмірі 11 гривень.

Стягнути на користь Флоренко Л.Л. судові витрати на сплату судового збору у розмірі 908 грн. за рахунок бюджетних асигнувань виконавчого комітету Кропивницької міської ради.

Зобов`язати виконавчий комітет Кропивницької міської ради опублікувати резолютивну частину рішення суду у виданні, в якому був або мав бути офіційно оприлюднений нормативно-правовий акт, невідкладно після набрання рішенням законної сили.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржене до Третього апеляційного адміністративного суду у 30-денний строк, установлений статтею 295 КАС України».

 

Фото: https://radiotrek.rv.ua

Усі новини