Остання шана і земний уклін: у Кропивницькому попрощалися з воїном-Героєм

Четвер, 18 січня 2024 14:35

Український народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії, платить за незалежність кров’ю кращих своїх синів і доньок. У Кропивницькому сьогодні, 18 січня, в останню путь провели молодшого сержанта Сергія Сільвестренка.

Сергій Сільвестренко народився 01 вересня 1971 року у Кропивницькому. Після закінчення загальноосвітньої школи №33 вступив до машинобудівного технікуму. Пройшов військову строкову службу в Луганській області. Потім працював на різних підприємствах рідного міста, пов’язаних із ремонтом сільськогосподарської техніки. Серед колег завжди мав авторитет і повагу. З юних років захоплювався боротьбою.

06 березня 2023 року Сергій Сільвестренко став до лав Збройних Сил України та виступив на захист батьківщини. Служив кулеметником. Досвідчений і завзятий воїн боронив своїх рідних і українську землю без жалю до себе.

Молодший сержант Сергій Михайлович Сільвестренко  загинув 10 січня 2024 року поблизу населеного пункту Кринки на Херсонщині під час виконання бойових завдань із забезпечення заходів національної безпеки і оборони України, відсічі і стримуванні агресії російської федерації.

Сергій Сільвестренко назавжди залишатиметься у спогадах рідних, друзів, усіх, хто його знав, веселою, чуйною, надійною, дружелюбною людиною, люблячим сином, батьком, чоловіком. У захисника залишилися батьки, дружина, два сина.

Панахиду за Воїном відслужив священнослужитель Кропивницької єпархії ПЦУ Отець Петро.

Вічна слава і пам’ять Герою!

Використані фото: https://suspilne.media/regions/kirovohrad-region/

Усі новини