«Олімпійські канікули» для вихованців ДЮК «Гірник» тривали у Кропивницькому

Вівторок, 24 жовтня 2017 10:49

Діти - вихованці дитячо-юнацького клубу «Гірник» у Кропивницькому взяли участь у грі-квесті «Олімпійські канікули».

У змаганнях інтелектуалів взяли участь 38 дітей віком від 9 до 14 років та 9 волонтерів. Гру організували і провели викладачі зразкового колективу – студіїї хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім’ї та молоді міської ради спільно з обласним відділенням Національного олімпійського комітету. Автором спортивного проекту виступила Олександра Ткаченко.

- Метою проведення такого заходу стала ідея організації змістовного дозвілля школярів під час канікул, популяризація спортивного способу життя, розширення знань про олімпійські види спорту, залучення дітей до спортивних секцій міста, - відзначила Олександра Ткаченко. - Адже, канікули – це прекрасний період для змістовних розваг. Кожний день школяра необхідно наповнити новими знаннями та бажанням спортивно розвиватися.

Змагання проходили в декілька етапів: презентації команд, естафети, змагання з настільного тенісу, змагання з баскетболу, Олімпійська вікторина, створення плакату від кожної команди «Спорт-це здоров’я!», конкурс з ритміки. показова постановка на кілька хвилин від команди, з використанням танцювальних рухів і рухів аеробіки. Заверушвало змагальний цикл п’ятиборство: підтягування, віджимання, набивання м’яча, стрибки на скакалці, обертання обруча. Інтелектуальною складовою гри стало відгадування спортивних кросвордів. А поки підводилися підсумки – тривали показові виступи з гімнастики.

Переможці і учасники квесту отримали прекрасні подарунки: футболки, щоденники, зошити, лінійки, значки, а для вихованців ДЮК «Гірник» організатори вручили новий футбольний м’яч.

Діти в захваті розповідали одноліткам та батькам про спортивне свято і чекають на нові цікаві програми. Організаторам заходу надійшло багато схвальних відгуків про програму і подяки від батьків дітей.

Усі новини