Олександр Мосін привітав випускників Донецького державного університету внутрішніх справ у Кропивницькому

Середа, 12 квітня 2023 17:22

Сьогодні, 12 квітня, заступник міського голови Олександр Мосін взяв участь в урочистих заходах з нагоди  випуску курсантів Донецького державного університету внутрішніх справ, який наразі базується у Кропивницькому. Він відзначив глибоку інтеграцію курсантів університету у соціокультурне життя кропивницької громади.

- За дорученням Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, світла йому пам'ять, у свій час ми опрацювали завдання про розміщення Донецького державного університету внутрішніх справ у Кропивницькому. Над цим завданням працювала уся владна команда Кіровоградщини, і депутатський корпус, і керівництво головного управління Національної поліції в області. Наразі ми вже можемо стверджувати, що університет вніс свій вагомий вклад у життя міста і щира подяка вам за це від усієї громади. Нині університет випускає майже 300 курсантів, попереду вас чекає набуття досвіду за місцем несення служби, прийняття важливих і часом складних рішень — в основі яких неодмінно мають бути інтереси громади. Безперечно, виконувати свою роботу кожен на своєму рівні, ми можемо зараз завдяки нашим славним ЗСУ. Тому наш обов'язок — перемогти ворога, і далі розбудовувати Україну як незалежну, суверенну, європейську державу - наголосив Олександр Мосін.

Заступник міського голови вручив подяки Кропивницької міської ради двом випускникам університету, лейтенантам поліції Євгену Полякову та Богдану Малютяку.

Хлопці отримали відзнаки за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високі успіхи у навчанні, активну участь у проєктах молодіжних організацій та спортивні досягнення.

Загалом сьогодні дипломи про освіту отримали 294 випускники і 12 - з відзнакою.

Офіцерський вишкіл випускників уже помітно чи не в кожному їхньому рухові, вони будуть забезпечувати охорону правопорядку на всій території України. Всі розподілені за місцем роботи, значна кількість - у Донецькій області.

Під час урочистостей лунало чимало привітань, та чи не найбільше вразив їх учасників  "Марш нової армії" у виконанні курсантів університету спільно зі студентами Кропивницького музичного фахового коледжу у супроводі духового оркестру.

Наприкінці відбулася церемонія прощання випускників з прапором своєї альма-матер, не обійшлося і без багаторічної неофіційної традиції — проходження випускників урочистим маршем під дзвін монет.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13