Олександр Мосін: керівник ВАТ «Кіровоградгаз» довів ситуацію у Кропивницькому до абсурду і продовжує її дестабілізовувати

Середа, 14 березня 2018 20:01

Міська влада Кропивницького послідовно відстоює інтереси громади у гострому конфлікті, розв’язаному керівництвом ВАТ «Кіровоградгаз» з мешканцями міста.

Як повідомив заступник міського голови Олександр Мосін, на виконання рішення міського комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, прийнятого сьогодні, 14 березня, у відповідь на по злодійському підступне відключення спеціалістами ВАТ «Кіровоградгаз» шести котелень ДП «Кіровоградтепло» в обласному центрі, фінансове управління міської ради віднайшло можливість оперативно профінансувати управління освіти для розрахунків за послуги теплопостачання. У свою чергу, в ДП «Кіровоградтепло» повідомили, що номінації газу на другу декаду березня у них будуть, це вдалося вирішити керівництву підприємства в НАК «Нафтогаз України».

- Вже сьогодні теплогенеруючі підприємства Кропивницького отримали на свої рахунки 1,426 мільйонів гривень в якості оплати за тепло для закладів освіти, - відзначив Олександр Мосін. – Завтра ще 1,2 мільйона гривень буде профінансовано за теплопостачання закладів охорони здоров’я. Найближчим часом також надійдуть з обласного бюджету 1,129 мільйонів гривень для розрахунків з тепловиками за обігрів приміщень ПТУ. Ми усвідомлюємо свою відповідальність перед громадою за організацію стабільного опалювального сезону в місті і робимо для цього відповідні кроки, на жаль керівництво ВАТ «Кіровоградгаз» не має ніякого бажання рухатися назустріч.

За інформацією Олександра Мосіна, йому вдалося таки сьогодні зв’язатися телефоном з головою правління  ВАТ «Кіровоградгаз» Олександром Гладким і навіть зустрітися з ним у приміщенні міської ради.

- Я проінформував Олександра Гладкого про поточну ситуацію з отриманням ДП «Кіровоградтепло» номінацій і повідомив про рух фінансів за сьогоднішній день, - підкреслив заступник міського голови. – На жаль, конструктивної відповіді на пропозицію відновити газопостачання до відключених котелень і пустити тепло в класні кімнати кропивницьких шкіл, в приміщення груп дитячих садочків, в палати закладів охорони здоров’я ми так і не почули. Натомість голова правління ВАТ «Кіровоградгаз», який вже довів ситуацію в місті до абсурду, став у чергову позу і заявив, що робив і буде робити в місті все, що захоче.

Чужинець ніколи не стане патріотом свого міста. Це ще раз підтвердив Олександр Гладкий, який з хворобливою маніакальністю продовжує намагатися дестабілізувати ситуацію з теплозабезпеченням у Кропивницькому, залишаючи в заручниках і мешканців міста: дітей, хворих, людей похилого віку в період різкого похолодання і багаточисельний колектив ВАТ «Кіровоградгаз», працівники якого – кропивничани, добре усвідомлюють, що їм жити і працювати у рідному місті. Олександр Мосін наголосив, що міська влада і надалі продовжуватиме пошук виходу зі складної ситуації усіма можливими шляхами в рамках чинного законодавства України.

Усі новини