Олександр Брюховецький: Правил благоустрою у Кропивницькому мають дотримуватися усі, без виключення

П'ятниця, 22 березня 2024 13:19

Щоденно інспекція з благоустрою у Кропивницькому працює в межах своїх повноважень здійснюючи перевірки території міста та реагує на кожне звернення мешканців обласного центру.

- Із громадянами, в яких працівники інспекції фіксують порушення Правил благоустрою постійно проводиться розʼяснювальна робота або складаються протоколи про адміністративні правопорушення згідно ст. 152 КУпАП, - відзначив керівник спецінспекції Олександр Брюховецький. - До таких порушень належать: самовільне встановлення точок торгівлі на тротуарних та проїжджих частинах, складування та вивезення сміття у не вставлені для цього місця, знищення дерев та проведення земляних робіт без дозвільних документів і ще багато інших, які більшість громадян здійснюють не задумуючись, що існують Правила благоустрою території міста Кропивницького, яких всі, без виключення, повинні притримуватись.

Олександр Брюховецький також попередив, що, в разі ігнорування Правил, інспекція благоустрою застосовуватиме заходи адміністративно впливу, а штрафи для фізичних осіб на сьогодні становлять від 340 до 1700 грн.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13