Олександр Брюховецький: інспектори з благоустрою не залишають у Кропивницькому попередження на парканах

Понеділок, 11 вересня 2023 17:19

Вже зовсім скоро, 16 вересня, Кропивницький відзначатиме свій 269-ий день народження. Хочеться, щоб до Дня міста обласний центр мав гарний і ошатний вигляд.

Ми дуже розраховуємо на підтримку місцевих ЗМІ у підтримці наших звернень і закликів до містян, колективів підприємств, установ і організацій навести лад  на закріплених територіях,  викосити бур'яни та карантинні рослини, які шкодять здоров'ю кропивничан.

В інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради сьогодні працюють кваліфіковані працівники, які вболівають за рідне місто та роблять усе, аби максимально проконтролювати стан території обласного центру, у тому числі приватних домоволодінь.

В якості превентивних заходів інспектори  застосовують  попередження виключно в усній або  письмовій формі.

- У разі перевищення нашими інспекторами власних повноважень просимо надавати до інспекції з благоустрою зафіксовані відео-чи фотофакти для оперативного реагування, - відзначив начальник інспекції з благоустрою міської ради Олександр Брюховецький. – Але у Кропивницькому є люди, ображені на працівників інспекції через складені на них протоколи за порушення Правил благоустрою. Вони часто вдаються до наклепів на інспекторів, як це видно у наведених публікаціях. Тож, якщо публічно оприлюднена  інформація з обвинуваченням інспекторів у неправомірних діях не буде підтверджена фактами, ми залишаємо за собою право звернутися до правоохоронних органів. В інспекції з благоустрою є керівництво, якому містяни завжди можуть зателефонувати і уточнити факти по кожній конкретній події, які відбуваються в нашому місті за участю працівників інспекції.

Контакти інспекції з благоустрою: 55-34-17, 0951734635

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28