Новий автобусний маршрут №114 з’єднає у Кропивницькому Никанорівку зі 101-им мікрорайоном

Вівторок, 13 жовтня 2020 14:36

У Кропивницькому відкрився новий автобусний маршрут №114 «Никанорівка-Епіцентр».  Про це повідомив заступник міського голови   Олександр Вергун під час брифінгу у міській раді сьогодні, 13 жовтня.

За інформацією посадовця, на маршруті працюють два автобуси середньої місткості, які розпочинають роботу о 06 ранку.  Інтервал руху  складає одну годину. Час проходження маршруту від однієї кінцевої зупинки до іншої - близько 45 хвилин.

- Маршрут сполучає мікрорайони Масляниківку, Арнаутово з ТЦ «Епіцентр». Крім того, на  звернення мешканців міста.  автобус  рухатиметься вулицею Куроп’ятникова. Таким чином, ми поліпшили транспортне обслуговування пацієнтів Центральної міської лікарні, - відзначив Олександр Вергун. – І надалі  готові до співпраці з містянами у питаннях коригування і оптимізації схеми даного маршруту.

Як повідомив заступник міського голови, автобус розпочинає свій рух з вулиці Прирічної, потім проїжджає вулицями Шкільною, Боринецьким шляхом, Паризької комуни, Садовою, Яновського, Куроп'ятникова та Ушакова. Далі маршрут проходить через Фортечні Вали  вулицею Яновського до Автостанції №2 та проспектом Університетським. Кінцева зупинка біля супермаркету «Епіцентp». Схема руху у зворотньому напрямку не змінюється.

Усі новини