Найкраща і найстаранніша молодь — у Кропивницькому!

Середа, 12 серпня 2020 13:11

Сьогодні, 12 серпня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив золоті та срібні медалі розумникам — випускникам Наукового ліцею.

Цього року в закладі навчалося 210 одинадцятикласників. На фініші медалі отримали 21 випускник. Четверо юнаків та дівчат отримали срібні медалі, 17 — золоті. Медалі та статуетки “Гордість міста” найстараннішим у навчанні вручав міський голова Андрій Райкович. Урочистості відбулися на майдані педагогічного університету. Такий формат зустрічі продиктований умовами карантину. У по родинному дружньому шкільному колі Андрій Райкович щиро привітав випускників із успішним завершенням шкільного життя. Юнаки та дівчата не просто закінчили школу, отримавши міцну початкову базу знань, а продемонстрували зразковий рівень навчання і заслужено отримали найвищі нагороди - золоті і срібні медалі.

- Це величезна системна праця ваших педагогів і турбота ваших батьків. Дякую вчителям - ви виховали розумних, красивих, молодих людей - майбутню еліту нашого міста і України. А вам, випускники, бажаю здобути  якісну освіту і щоб ви повернулися в рідне місто, служили йому і продовжували його розвиток. А для цього ми будуємо дороги, школи, лікарні, хочемо, щоб місто було світлим і затишним. Щоб ви мали тут роботу. Я бажаю вам успішного, щасливого майбутнього. Обов'язково повертайтеся додому. Я вірю в вас. І чекатиму. Бо місто треба буде передавати освіченим, патріотичним, енергійним і професійним людям. Щасти вам у всьому!

Директорка ліцею Наталія Чередніченко побажала випускникам і далі бути такими ж старанними та успішними.

- Ви пройшли довгий шлях навчання. У кожного з вас були моменти радості і сльози поразок. Але ви змогли досягти мети, ви стали переможцями, примножили славу нашого ліцею, - зазначила Наталія Чередніченко. - Тепер ви маєте дуже гарні знання, а значить широкі перспективи. Я вітаю вас, і закликаю жити і працювати у нашому рідному місті.

Вже колишня школярка Анастасія Мироненко зазначила, що кожен з учнів наукового ліцею наполегливо й старанно вчився, щоб виправдати сподівання вчителів.

- Цей день для нас дуже щасливий! Ми йшли до нього 11 років. І тепер знаємо, що наші зусилля були не марними, - розповіла випускниця. - Я бажаю усім нам успіху в усіх починаннях. Педагогічному колективу ліцею дякую за роки навчання, а батькам за їх безцінну підтримку і любов.

Завершила урочистості традиційна фото сесія на згадку.

Усі новини