Наведення комунального порядку і контроль за благоустроєм у Кропивницькому мають виконуватися комплексно

Понеділок, 10 серпня 2020 14:11

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович вимагає від комунальників наведення системного порядку на території обласного центру. Сьогодні, 10 серпня, очільник міста розпочав щопонеділкову апаратну нараду з традиційного огляду благоустрою і санітарного стану Кропивницького.

Загалом, комунальні служби  міста виконують заплановані обсяги роботи, але до досконалості ще далеко, відзначив міський голова. Щоденні хроніки з територій та об’єктів публікують у засобах масової інформації та  соціальних мережах і вони свідчать про необхідність ще більше посилити діяльність у цьому напрямку.

- Є вулиці в бур’янах, є такі, де не прибрано, - наголосив Андрій Райкович. –Вимагаю системного підходу до наведення комунального порядку в місті! Тісніше співпрацюйте з ТОВ «Екостайл»: монополія зі збору і утилізації твердих побутових відходів має бути підкріплена свідомістю і посиленою відповідальністю перед громадою.

 Андрій Райкович також доручив пожвавити косіння бур’янів у місті.

- В’їзди до Кропивницького – це обличчя міста, вони складають перше враження у гостей обласного центру. І тут має застосовуватися комплексний підхід до їхнього благоустрою, - підкреслив Андрій Райкович. -  Фахівці  КП “Благоустрій” косить свої придорожні полоси, а гори сухого гілля і бур’яну народ з прилеглого приватного сектора поскладав уздовж дороги і утворилися десятки несанкціонованих смітників.  Я доручив керівникам районних в місті рад працювати з квартальними, з вуличними активами. Так не годиться! Прибирання в місті  і контроль за санітарним станом мають вестися  у постійній співпраці із міською спецінспекцією, а власників захаращених територій та нерадивих господарів має очікувати невідвортнє покарання -  відчутні  штрафи.

Усі новини