Національно-патріотичне становлення молоді: кропивничани мають можливість долучитися до всеукраїнського творчого конкурсу

Середа, 16 жовтня 2024 13:36

Оголошено про старт Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді», який триватиме до 22 січня 2025 року – з нагоди відзначення Дня Соборності України. Про це повідомив Інститут політико-правових та релігійних досліджень, який виступив організатором за підтримки органів державної влади, місцевого самоврядування, провідних творчих та громадських об’єднань, наукових установ.

Участь у конкурсі може бути цікавою для учнів, членів Малої академії наук України, студентів та аспірантів закладів вищої освіти, працівників наукових установ України, ініціативній  молоді.

Учасникам пропонують представити есе з індивідуальними думками та враженнями. Журі оцінюватиме актуальність, оригінальність і креативність творчих робіт.

Також враховуватимуть відповідність назви есе його суті. Серед пріоритетних тем конкурсу: зміцнення національної єдності, консолідація українського суспільства, відновлення і збереження історичної пам’яті українського народу, героїчне протистояння українського народу, формування громадянської позиції і патріотичної свідомості засобами мистецтва та інша тематика.

Із положенням про конкурс можна ознайомитись за посиланням: https://cutt.ly/iwWIhHNq.

Прийом конкурсних робіт триватиме до 6 січня 2025 року.

Оцінювання конкурсних робіт експертною радою – до 18 січня. Оголосять переможців – 22 січня.

Конкурсні роботи слід направляти на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень: institute2014@ukr.net (у темі вказати «ПІБ на Конкурс»). І одночасно заповнити заявку за посиланням: https://cutt.ly/zwmpRNHN.

Додаткова інформація: www.facebook.com/institute2015, institute2014@ukr.net

Усі новини