Наполегливість мешканців вулиці Генерала Жадова у Кропивницькому дала результат: забудовник навів лад на орендованій земельній ділянці

Середа, 24 жовтня 2018 15:22

Спільні зусилля мешканців будинку по вулиці Генерала Жадова, 30 і секретаря міської ради Кропивницького Андрія Табалова по наведенню ладу на земельній ділянці із незавершеним будівництвом не були марними.  Вже через місяць орендар землі виконав більшість вимог, висунутих громадянами на спільній зустрічі.

- Ініціатором зустрічі виступив секретар міської ради, він же депутат від першого виборчого округу, Андрій Табалов, адже скарг на цю територiю було багато, - повідомила помічник депутата Надія Барабаш. -  Це i купи побутових вiдходiв та старих гiлок, i паркан в аварiйному станi, i трiщини у будинку, що утворилися вiд такого сусiдства. Останньою крапкою були щурi, якi не тільки жили у котлованi, але й полiзли у квартири до людей. На зустрiчi з людьми орендарі земельної ділянки пообiцяли, що протягом мiсяця недобудову приведуть до належного санiтарного стану, а паркан не тільки замiнять, а й перенесуть відповідно до будiвельних норм. Першу обiцянку виконали через декiлька днiв. Зараз черга дiйшла i до паркана – частину його замiнили та перенесли.

Усі новини