На сторожі правил благоустрою у Кропивницькому

Четвер, 26 липня 2018 13:22

Муніципальний патруль Кропивницького у складі спеціалістів управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, спеціалізованої інспекції, працівників поліції та міської дружини провели 25 липня рейдове відстеження місць несанкціонованої торгівлі по вулиці Євгена Тельнова біля ринків “Привокзальний” та “Черемушки”.

Як повідомили у міській спецінспекції, в результаті проведення рейду інспектори склали 6 протоколів за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а працівники поліції оформили один протокол за статтею 160 Кодексу України про адмінпорушення та вилучено ваги. У той же час, несанкціоновану торгівлю, яку здійснювали більше 100 громадян, на жаль, ліквідувати не вдалося. З містянами, які торгували на асфальті, провели роз’яснювальну роботу щодо недопущення “стихійної“ торгівлі продуктами харчування на тротуарах, газонах, біля житлових будинків та запропонували їм здійснювати торгівлю на ринках міста.

Одночасно, міська спецінспекція звертається до мешканців міста із закликом не купувати продукти харчування у вуличних продавців, адже це, у першу чергу, небезпечно для життя і здоров’я громадян.

Цього ж дня інспектори спеціалізованої інспекції та працівники міської дружини провели рейд з перевірки благоустрою території міста, у ході якого здійснили обстеження санітарного стану вулиць Преображенської, Полтавської, Євгена Тельнова, Урожайної, Менделеєва, Барболіна, Суворова, Гранітної, Тихої, Ушакова, Сухумської, Шевченка, Івана Олінського, Бєляєва та Сергія Гришина.

Під час рейду за виявлені порушення Правил благоустрою міста складено 13 протоколів про адміністративні правопорушення, передбачених ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та видано 17 попереджень щодо усунення недоліків санітарного стану.

Усі новини