На керівників шести закладів громадського харчування у Кропивницькому складено протоколи про адмінпорушення

Вівторок, 28 березня 2023 16:36

У Кропивницькому інспектори з благоустрою спільно зі спеціалістами профільних виконавчих органів міської ради комісійно обстежили зелені насадження, що виявилися у полоні конструкцій літніх майданчиків по вулиці Театральній.

Про це повідомив начальник інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький під час апаратної наради сьогодні, 28 березня.

- В ході обстеження ми провели роз’яснювальну роботу із керівниками шести закладів громадського харчування щодо необхідності і важливості  забезпечення достатньої площі відкритого грунту для поливу дерев, накритих “літниками», - зазначив Олександр Брюховецький.

Крім того, на керівників усих шести обстежених закладів: «Твоя варенична», «Два кофе», «TIMYAM», «Pecorini», «Не поспішай» та «Sho bar» складено протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені статтею 152 КУ про адмінпорушення. Протоколи направлені на розгляд адмінкомісії при виконкомі Кропивницької міської ради для притягнення до відповідальності.

- Прошу тримати інспекцію на постійному контролі стан зелених насаджень на літніх майданчиках по вулиці Театральній, - доручив заступник міського голови Олександр Мосін. – І своєчасно реагувати у випадку виникнення загрози пошкодження дерев.

Усі новини