«Молодь для молоді»: у Кропивницькому проведуть воркшоп з написання грантових проєктів

Понеділок, 16 жовтня 2023 17:53

За ініціативи Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради та за підтримки управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, Молодіжного центру «КОМА» та молодіжного громадського об’єднання  «Центр» у Кропивницькому відбудеться воркшоп «Молодь для молоді».

На навчання запрошують членів Молодіжної ради Кропивницького, активне студентство закладів освіти.

Заплановано обговорення  та планування подальших дій Молодіжної ради за напрямками: неформальна освіта; спортивні заходи; літературні та музичні заходи, як компонент громадянської ідентичності, екологічні проєкти.

Навчання триватиме два дні: в перший день тренери та ментори-практики Катерина Олексієнко і Кирило Мельник проведуть теоретичну частину щодо успішних підходів написання проєктів. Під час першого дня учасники попрацюють також над аналізом  проєктної заявки, другий день буде присвячений командному захисту власних проєктів за обраними тематиками.

- Напрями проєктного менеджменту обрані на основі опитування U-Report - цифрової платформи ЮНІСЕФ, що об’єднує проактивну молодь, яка висловлює свої думки та прагне впливати на зміни в країні. У відповідях на запитання "Заходи якої тематики цікавлять вас найбільше?" молодь Кропивницького відзначила, що їм не вистачає у Кропивницькому саме таких ініціатив. Тому й працюватимемо над цими напрямками - зазначає голова Молодіжної ради Олег Ємельянов.

Воркшоп стартує 19 жовтня о 16:00 - перший день з теорією та 21 жовтня о 12:00 - другий день з практикумом та захистом проєктів.

Місце проведення: Молодіжний центр «Кома», вул. Шульгиних, 36.

Контактна особа: голова Молодіжної ради Олег Ємельянов, 0991832955.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01