«Мистецькі вихідні» - для кропивничан!

Понеділок, 12 червня 2017 13:37

Сповнені музики і цікавих пізнавальних та розважальних заходів «Мистецькі вихідні» продовжують збирати кропивничан в одному із найулюбленіших місць відпочинку – Ковалівському парку.

І хто одного разу долучився до цієї культурницької події, той з нетерпінням чекає наступної суботи. «Відпочинь з бібліотекою!» − саме під таким гаслом пройшли 10 червня «Мистецькі вихідні», які організували та провели в обласному центрі бібліотекарі міської централізованої бібліотечної системи.

Цього дня кожен учасник свята мав можливість знайти собі розвагу за власним уподобанням. Для шанувальників мистецтва танцю – запальні виступи хореографічного колективу «Карамель», школи брейк-дансу та хіп-хопу «Mix of Steps». Вокальні номери від юних учасників свята Максима Омельченко та Кароліни Тюменцевої – для тих, хто полюбляє мелодійний спів. А акробатичні виступи від вихованців ДЮСШ № 3 чекали на справжніх екстремалів.

Найменші відвідувачі пробували свої сили у конкурсі малюнків на асфальті. Всі охочі мали змогу створити квіткові композиції із серветок та екзотичних птахів на майстер-класах з паперопластики. Школярі ж позмагалися за звання кращого книголюба та правознавця.

Великою популярністю у дітвори користувалися майстри боді-арту, а дівчата стояли в довжелезній А на згадку про «Мистецькі вихідні» у рідному місті їх учасники з радістю ловили один одного у фотокамери і смартфони із створеним в рамках проекту «Мости до міста» хештегом #kropyvnytskyi, який мандрує обласним центром із вулиці – на вулицю.

Містяни продовжували пізнавати таємниці і легенди рідного міста під час пішої екскурсії по вулиці Дворцовій, яку провела екскурсовод-краєзнавець, головний зберігач фондів музею музичної культури ім. К. Шимановського, лауреат премії імені Ястребова Олена Класова та насолоджувалися концертом виступом Кропивницького міського професійного духового оркестру.

Усі новини